Школи та садки Львова працюватимуть у звичному режимі

Дистанційного навчання не буде. А з тими, що підуть на такий крок – розбиратимуться окремо, – заявила начальниця міського управління освіти Зоряна Довганик в ефірі проекту «На межі» на телеканалі «Перший Західний”.

За її словами, і учні, і батьки вже втомилися від навчання онлайн. Особливо йдеться про молодші класи й дошкілля. Тому вирішено продовжувати роботу у стандартному режимі.

Заклади, де вакциновано понад 80% колективу, матимуть найменше проблем, – наголосила головна освітянка міста. У тих, де показник не дотягує, невакцинованим педагогам доведеться або щепитися від Covid-19, або кожні три дні здавати ПЛР-тест. Ще варіанти: принести підтвердження про недавню хворобу або довідку про протипокази до вакцинації.

Зазначимо, що станом на середину тижня середній показник вакцинованих педагогів по школах Львова становив 53%. У 12-ти навчальних закладах розгорнули додаткові пункти щеплень для того, щоб працівники системи освіти могли оперативно захиститися від недуги. Лише за четвер їхніми послугами скористалися понад сім сотень освітян Львова.