Сьогодні майже на всіх телеканалах Львівщини: «Дебати року. Садовий проти Синютки»

Сьогодні, 18 листопада, відбудуться дебати між кандидатами на посаду очільника Львівської об’єднаної територіальної громади. Ідеться про чинного міського голову Андрія Садового і колишнього очільника Львівської обласної державної адміністрації, нардепа від «Європейської солідарності» Олега Синютку. Початок дебатів о 19:25. Трансляцію дебатів можна дивитися на телеканалі «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ».

Тривалість прямого ефіру «Виборчий округ. Дебати» становитиме 90 хвилин. Якщо хтось із двох кандидатів не з’являється для участі у програмі, то прямий ефір проєкту скорочується пропорційно на 50%.

Програма «Виборчий округ. Дебати» складатиметься  із таких блоків: 

  • вступне слово учасників;
  • блок тематичних запитань учасників один одному;
  • блок запитань від журналістів рівновіддалених від обох учасників ЗМІ (один журналіст — одне запитання, спільне для учасників);
  • фінальні промови учасників.

Черговість виступів учасників у кожному блоці визначить жеребкування на початку прямого ефіру. Щоб гарантувати однаковий обсяг ефірного часу для кожного із учасників, буде відведено чіткий час на запитання-відповіді, а безпосередньо на екрані вестиметься облік використання учасником цього часу.

Модеруватиме дебати редактор суспільно-політичного мовлення UA: ЛЬВІВ, який стежитиме за дотриманням регламенту.