Сьогодні на Львівщині весільний бум – через дзеркальну дату

35 пар зареєстрували сьогодні шлюб у Львівській області. Ажіотаж серед молодят викликала дзеркальна дата: 02.02.2022. Цьогоріч у лютому маємо їх аж чотири: 2, 12, 20 і 22 лютого. 

Пари, які у такі дні стають на “рушник щастя”, переконані, що їхнє подружнє життя буде безхмарним, – розповів очільник Західного міжрегіонального управління юстиції Тарас Грень.

“Якщо брати конкретику, то у нас, наприклад, на 22.02 зареєстровано найбільша кількість заяв. Це є 88 заяв в день. 12.02, для прикладу – 81 заява. Очевидно, це є відповідна процедура. Закликаю користуватися послугою “Шлюб за добу”, тому що це значно швидше. 

Щодо 14 лютого, то наразі жодного шлюбу на цю дату не заплановано, бо випадає на понеділок. Але заради кохання і львів’ян, прийняли рішення все ж таки зробити у День Закоханих робочий день у РАЦСах. 

До речі, з п’ятниці, 4 лютого, на радіо ПЕРШЕ і телеканалі ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ стартує акція “Одруження у прямому ефірі.” Закохані, які лише на порозі одруження, матимуть можливість пройти репетицію церемонії. А вже “узаконені” подружні пари зможуть повторно пережити приємні хвилювання.