Сьогодні увечері закриють вулицю Стрийську. Як їздитиме транспорт

Львів готується до Дня Незалежності та Дня прапора.

Сьогодні увечері від 20:00 до 22:00 вулиця Стрийська буде частково перекрита. Відрізок від вулиці Сахарова до Монументу слави закриють на 2 години для авто через репетицію військового маршу.

Через це тролейбус № 25 на час репетиції не курсуватиме, а автобусні маршрути № 3А, 18 і 44 будуть об’їжджати вул. Стрийську по вул. Франка, вул. Панаса Мирного і вул. Чмоли.

«Перекриття буде з 20.00 год. до 22.00 год в трьох точках: на перетині вул. Стрийська – вул. Літня, на перетині вул. Героїв Майдану і вул. Бой-Желенського, і на перетині вул. Стрийська – вул. Сахарова. Таким чином, ділянка від вул. Сахарова до Монументу слави буде перекрита. Ідентична репетиція відбуватиметься 21 серпня, у суботу, з 8.00 год до 10.00 год. І вже в день проведення урочистих заходів – 23 серпня, ця ділянка теж має бути перекритою з 7 год ранку на кілька годин», – повідомили в управлінні культури ЛМР. 

У міській раді також попередили, що до Дня Незалежності будуть й інші перекриття вулиць. Про них обіцяють повідомити пізніше.