Телерадіокомпанія «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» стане Чудотворцем для малечі

Свята наближаються. Телерадіокомпанія «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» стане Миколаєм для вихованців Будинку дитини №1 і дітей із легеневою гіпертензією.

Мандарини, солодке, кольорові маркери, планшет. Це лише неповний перелік здавалося б простих бажань діток, які хворі на легеневу гіпертензію. На жаль, їхні батьки вимушені постійно витрачати кошти на ліки, а тому їм важко втілити у життя навіть найпростіші прохання своїх дітей.

Радіо ПЕРШЕ і телеканал «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» вже традиційно долучається до втілення мрій малечі. Цьогоріч на ідею відгукнулися меценати, розповідає директорка телерадіокомпанії Ольга Цап.

«Цього року ми запросили до співпраці очільників дев’ятьох фракцій Львівської обласної ради, які любязно погодилися виконати бажання дітей із легеневою гіпертензією. Усі листи ми вже передали їм».

Також цього року ТРК «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» стане Чудотворцем для вихованців Будинку дитини №1, продовжує Ольга Цап.

«Ми допомагаємо їм намалювати малюнок у вигляді кроку. Він буде на стіні в холі установи. І разом із нашими працівниками ми збираємо кошти на різні подарунки».

 Цьогоріч Будинок дитини №1 святкує 100-річчя. Урочисті заходи відбудуть 29 грудня. Тут освятять новостворену кімнату для діток інвалідністю, а також влаштують малечі свято, розповідає директорка будинку Галина Качановська.

«У нас на стіні є зображення сердечка, яке складається із пазлів і разом із дітьми вкінці свята ми його розфарбуємо».

У Будинку дитини – 40 вихованців. Стати для них Миколаєм може кожен. Охочі долучитися до свята дзвоніть нам: 067 602 18 78. Або пишіть у приватні повідомлення на Facebook-сторінці Радіо ПЕРШЕ.