Три авто та локомотив потрапили у ДТП через п’яного водія

Хоча він зі своєю виною не погоджується.

Учора ввечері на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська, поблизу села Липник, трапилась масштабна аварія. Тут водій автомобіля Renault Trafic перевищив швидкість, не дотримався дистанції і зіткнувся з автомобілем Мercedes-Вenz Sprinter. У результаті ця машина під дією інерції зіткнулася з ще одним автомобілем.

“Сила удару була настільки велика, що бус продовжив рух на колію, де в нього врізався локомотив. Керманича цього автомобіля забрали до лікарні та, згодом, він відмовився від шпиталізації”, – розповіли у поліції.

Поліцейські виявили у винуватця аварії ознаки алкосп’яніння. Однак він протестував.

“Коли йому запропонували пройти перевірку, він сказав, що не керував цим транспортним засобом і йде геть. На законні вимоги поліцейських водій не реагував та продовжував йти в невідомому напрямку”, – кажуть патрульні

Однак правоохоронці все ж його затримали. Свідки події надали пояснення, що саме цей чоловік керував автомобілем. На місце події прибув адвокат. В його присутності чоловік пройшов перевірку на алкотестері Drager. Результат — 1,6 проміле.

Водночас порушник не погодився з результатом і відмовився проходити перевірку в медичному закладі.

Тепер за ДТП, нетверезе водіння та відсутність відповідних документів на керування автомобілем йому доведеться відповідати перед законом.