Центр обліку та нічного перебування бездомних потребує теплого одягу

Усіх небайдужих просять приносити теплі речі за адресою вул. Кирилівській, 3а, з понеділка до неділі із 09:00 до 22:00 год.

З настанням холодів, Центр особливо потребує для своїх підопічних курток, светрів, штанів, білизни, взуття – особливо чоловічих речей. 

Як розповіла керівниця Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб Ольга Ільчишин, у період карантину Центр перейшов на цілодобовий графік роботи. За 10 місяців року послугами відділення нічного перебування скористалися 134 особи, з яких 19 жінок і 115 чоловіків. 

Соцпрацівники Центру, у співпраці з благодійними та громадськими організаціями, регулярно здійснюють соціальне патрулювання – задля виявлення безхатьків. Інформують їх про доступні послуги.

Нова послуга, наприклад – це щеплення від коронавірусу. Від сьогодні, з 11 до 18 год. у Центрі запрацює Пункт вакцинації для безхатьків. Інформацію про можливість вакцинуватись безпритульним роздаватимуть волонтери громадських організацій у тих місцях, де вони традиційно харчують своїх підопічних.