Центр рекрутингу територіальної оборони відкрили у Львові

Створили його на базі Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41. 

У Центрі рекрутингу тероборони передбачили робочі місця для двох фахівців. Один із них – оператор довідкової служби, консультуватиме й надаватиме інформацію щодо вступу до територіальної оборони, необхідних для цього документів тощо. Інший фахівець – представник бригади тероборони. Він прийматиме документи на вступ до бригади. 

“Вони перевірять, чи є людина на військовому обліку, бо це перший крок для того, щоб підписати контракт на службу в резерві.

Після перевірки цих документів – військового квитка чи довідки, запропонують посаду, яка є в штаті сил територіальної оборони, і людина напише заяву на вступ до територіальної оборони. У  Львівській області – це 103 бригада. Тоді отримає перелік документів, які їй необхідно буде зібрати для оформлення особової справи і подачі в районні центри комплектування та соціальної підтримки (колишні військкомати). Вони сформують особову справу і призвуть до лав Збройних сил України. Після цього – підпишуть контракт для служби в резерві у складі сил територіальної оборони», – пояснив командир територіальної оборони Львівщини Валерій Курко.

Щоп’ятниці у Центрі рекрутингу тероборони також працюватимуть медики.

Всю актуальну інформацію про територіальну оборону та формування бригад можна отримати за номером 1580. Робочий графік: із понеділка до п’ятниці, з 08:00 до 17:00.