У аварії загинули сини священника з Львівщини

У ДТП на Рівненщині загинули двоє синів священника УГКЦ отця Григорія Пашка із села Давидів Львівської області. Про це повідомляє Давидівська сільська територіальна громада.

Аварія трапилась сьогодні, 14 січня, близько першої ночі на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу селища Гоща. Як встановили правоохоронці, 31-річний львів’янин, водій автомобіля «Audi А5», не вибрав безпечної швидкості руху та наїхав на металевий відбійник. Внаслідок цього він загинув на місці події.

Пасажиру авто, рідному брату-однолітку, медики «швидкої» надавали допомогу, однак життя його врятувати не вдалося. Ще двох пасажирок, 27-річних львів`янок, із різними нетяжкими травмами госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

«Висловлюємо щирі співчуття о. Григорію Пашко пароху храму УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці з приводу важкої втрати трагічно загиблих двох синів, які потрапили у смертельну ДТП в ніч на 14 січня. У цей важкий час ми низько схиляємо голову у скорботі», – йдеться у повідомленні Давидівської сільської територіальної громади.

Парастас відбудеться сьогодні о 20:00 у с. Давидів, а прощальна служба 15 січня о 12:00 теж у Давидові.