У Львові розпочали ремонт вул. Пилипа Орлика: рух обмежено

Сьогодні, 23 липня, у Львові розпочали капітальну реконструкцію вул. Пилипа Орлика. Відповідно перекрито для руху транспорту відрізок від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Проектом реконструкції вулиці Пилипа Орлика передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів).

Для автомобілів, тут мають облаштувати паркувальні місця вздовж вулиці. Також підрядник має облаштування зупинки громадського транспорту та сміттєвий майданчик.  

Крім того, підрядник проведе реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання.

«Згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП “Львівавтодор” та ТзОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл”, загальна вартість реконструкції вул. Пилипа Орлика становить 74,9 млн грн. Проектно-кошторисну документацію розробило ЛКП “Інститут просторового розвитку”», – йдеться у повідомленні.

Роботи на вул. Пилипа Орлика мають завершити до кінця 2020 року.