У Львові 1 вересня почнуть ремонтувати вул. Пекарську

Від завтра, 1 вересня, у Львові розпочинається ремонт вул. Пекарської. Ідеться про ділянку від вул. Шімзерів до вул. Мечникова. Тут ремонт триватиме до 31 грудня 2020 року. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Загалом вул. Пекарську ремонтуватимуть до вул. Тершаківців. Роботи проводитиме ТзОВ «Вельт Капітал». Вартість ремонтних робіт становить 109,4 млн грн.

Проектом реконструкції вул. Пекарської передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів та світлофорного об’єкта.

Крім того, підрядник має замінити існуючі мережі водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку.

Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території.