У Львові буде забіг на підтримку жінок з раком молочної залози

У Стрийському парку запланований найбільший забіг Європи у підтримку жінок з раком молочної залози “Race for the Cure”. Спортивна подія буде в неділю, 3 жовтня.

«Кожна 8-ма жінка в Україні стикається з проблемою раку молочної залози. Долучившись до благодійного забігу “Race for the Cure”, ви робите вклад у підтримку жінок, які зіштовхнулись з цим діагнозом. Ви можете присвятити свій пробіг або прохід дистанції якісь особливій людині, мамі, другові, медичному працівнику…», – зазначають організатори.

Мета забігу – зібрати 170 тис. грн на запуск проєкту «Рівний консультант», відкрити  на базі Національного інституту раку кабінет психологічної підтримки для онкопацієнтів. 

Серед організаторів – Фонд підтримки дорослих онкопацієнтів “Inspiration Family”. Співорганізатор у Львові – хірург-онколог Маркіян Фецич.

Долучитись до забігу можна безпосередньо 3 жовтня, в 11:00 год. у Стрийському парку (старт від входу з вул. Самчука). Реєстрація тут.

Є нагода стати учасником ініціативи не тільки 3 жовтня. Завтра, післязавтра, у будь-який день до 10 жовтня, можна пройти чи пробігти дистанцію біля свого будинку, у парку, стадіоні, на біговій доріжці. Реєстрація за посиланням.

Читайте також: