У Львові двоє чоловіків викрали і побили людину

У Львові увечері у вівторок, 29 вересня, на вулиці Брюховицькій двоє львів’ян, попередньо змовившись, незаконно позбавили волі 37-річного львів’янина, побили його, після чого заволоділи автомобілем «Ауді А6», який перебуває у користуванні потерпілого. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

У повідомленні сказано, що близько 22 год. до поліції звернулася 28-річна львів’янка, яка повідомила, що невідомі зловмисники побили її колишнього чоловіка та заволоділи автомобілем «Ауді А6».

Правоохоронці затримали злочинців. Ними виявилися 38-річні мешканці Львова. Автівку поліцейські також вилучили.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2. ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на термін до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.