У Львові на вулиці Стуса хочуть змінити схему руху

Мешканців просять долучатися.

Організація руху ну вулиці В. Стуса у Львові вже незабаром може змінитися. Управління транспорту планує зробити це на ділянці біля трамвайної зупинки “Стадіон Україна” та перехресті вул. Липова Алея.

“Ділянка на вул. В. Стуса, на ділянці біля трамвайної зупинки «Стадіон Україна» та перехрестях вул. Липова Алея, характеризується значною аварійністю. Найпоширеніші види ДТП – це ДТП між авто при виїзді з вул. Липова Алея та в районі трамвайної зупинки «Стадіон Україна», ДТП з трамваєм навпроти виїзду з вул. Липова Алея, та наїзд на пішохода на нерегульваному пішохідному переході”, – кажуть у міській раді.

Щоб зменшити аварійність управління транспорту пропонує змінити тут схему руху так, щоб візуально звузити проїзну частину. Це стимулює водіїв не перевищувати швидкість.

“Однак, перед прийняттям остаточного рішення комісія запропонувала представити цю схему до широкого обговорення, особливо для мешканців, які проживають поруч. Тому просимо усіх надавати свої зауваження та пропозиції щодо цієї схеми до 16 липня”, – наголосили в управлінні транспорту.

Пропозиції надсилати на електронну адресу kbdr.lviv@gmail.comю. Доступні також посилання для скачування схеми.

Додамо, усі зміни виконуватимуть за допомогою дорожньої розмітки та знаків (окрім прибордюрних острівків безпеки). Також планують встановити світлофорне регулювання.