У Львові накрили наркоторговців

У четвер, 10 грудня, у Львові затримали угрупування, яке займалося розповсюдженням наркотиків та психотропів на території України. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

«Організував наркобізнес 22-річний мешканець Дніпропетровської області, який уже має кримінальний досвід за таку «підприємницьку» діяльність. Допомагали йому мешканці Одеської, Херсонської, Миколаївської та Донецької областей. Зі своїми спільниками він познайомився в Інтернеті. Деякі з них також мали проблеми із законом за збут наркотиків. Разом на час ведення спільного «бізнесу» вони переїхали до Львова», – йдеться у повідомленні.

У поліції кажуть, що 10 грудня у Львові затримали організатора та трьох учасників, ще одного – в Одесі.

За результатами проведення обшуків вилучили 230 розфасованих пакетів з наркотиками та психотропами, 900 г амфетаміну, 700 г «солей»,  350 г  марихуани, записи з адресами «закладок», банківські картки, товарні накладні та інші речі.  «Ринкова» вартість вилучених речовин становить 750 тисяч гривень.

«Правоохоронці встановили організатора та всіх членів угруповання, канали постачання та збуту», – додали у поліції.

Наразі всім затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 та 3 ст. 307  (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.