У Львові обрали Королеву міста

У Львові відбувся конкурс краси «Королева Львова 2020». Відтепер цей титул належить Анастасії Федик – 18-річній студентці Університету інформаційних технологій та управління, що у польському місті Жешуві. Родом дівчина – із Яворова, що на Львівщині. Корону, титул і 100 тисяч гривень дівчина виборола серед двох десятків конкурсанток.   

Ще один приз, який отримала Анастасія Федик – це річний контракт про співпрацю із відомим світовим глянцем L’Officiel на Кіпрі, в Австрії та Монако. А також Анастасія Федик представить Львів на всеукраїнському конкурсі «Королева України».

Окрім головного титулу, на конкурсі «Королева Львова 2020» визначили ще двох переможниць: «Королевою Львівщини» стала Тетяна Ярчак, а «Королевою Галичини» – Ольга Лисенко.

Довідка. Бренд «Королева Львова» заснований 10 років тому Гражиною та Христиною Чаплін, які родом зі Львова. Це один із найпрестижніших конкурсів краси у місті Лева. Відбувається він під патронатом національного конкурсу «Королева України», а також міжнародного проекту Miss TV Internation зі штаб-квартирою у Монте-Карло.

«Королева Львова» – це масштабний проєкт нового формату для розумних, стильних, сучасних та впевнених у собі дівчат.