У Львові розслідують ранкову ДТП із автобусом

АТП, котре обслуговує маршрут №11, упродовж 2 днів має показати всі дозвільні документи, необхідні для виходу автобуса, що сьогодні врізався у дерево.

В управлінні транспорту Львівської міської ради схиляються до того, що транспорт мав технічні несправності. Водій не мав при собі відповідних документів.

“Зараз триває службове розслідування та з’ясовуються всі обставини ДТП. Ми схиляємось до технічної несправності автобуса, тому звернулися до «Укртрансбезпеки» для перевірки технічного стану всіх автобусів перевізника «Міра і К» та наявності всіх документів”, – розповів керівник управління Орест Олеськів.

Він наголосив, що кожен водій перед виходом на маршрут повинен мати при собі шляховий документ і всі дозвільні документи, необхідні для поїздки.

“Якщо транспортний засіб зареєстрований та має всі необхідні документи, ми бачимо його по GPS і, таким чином, можемо відслідкувати поїздку. Цей автобус не був обладнаний системою GPS. Ми дали 2 дні перевізнику, щоб він надав відповідну інформацію. Також ми очікуємо даних від поліції та “Укртрансбезпеки”, – пояснив чиновник.

За його словами за безпеку пасажирів під час поїздки відповідає перевізник. Тому кожен день перед виходом на маршрут необхідно проводити технічний огляд автобуса.

Нагадаємо, сьогодні зранку автобус №11 врізався у дерево на вулиці Левандівській. Постраждало 5 людей.


Теми: