У Львові стартувала видача пільгових е-квитків

Транспортні картки «ЛеоКарт» сьогодні, 8 грудня, почали видавати пільговим категоріям населення у Центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській. 

Першими е-квитки отримають понад сотня учасників бойових дій та осіб з інвалідністю військової служби.

«Власне сьогодні розпочався новий етап в роботі електронного квитка – ми почали масову видачу пільгових карток. Наразі надруковано близько 20 тисяч пільгових транспортних карток «ЛеоКарт» і вони чекають своїх користувачів. Мешканці отримають сповіщення, що картки готові і їх можна отримати, у спосіб, який вказали при заповненні заяви – через телефонний дзвінок, SMS чи повідомлення на е-пошту», – розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Загалом у Львівській міській територіальній громаді є близько 200-250 тисяч пільговиків різних категорій. На отримання пільгових е-карток документи подали приблизно 87 тисяч мешканців.

Подати документи на отримання пільгового е-квитка можна у 26 локаціях. Перелік адрес і список необхідних документів – за посиланням: https://leocard.lviv.ua/

Нагадаємо, запуск електронної системи розрахунку за проїзд планується на січень 2022 року. “Леокарт” має працювати у трамваях, тролейбусах, автобусах, маршрутках. 

Читайте також:

Півтора місяця до старту: транспорті е-картки захотіли понад 80 тисяч пільговиків

Загалом у Львівській міській територіальній громаді зареєстровано орієнтовно 250 тисяч осіб, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті. Вже подали заяви більш ніж 80 тисяч осіб.


Нові тарифи на громадський транспорт пропонує Львівська міська рада

Нова вартість проїзду буде у Львові орієнтовно з середини січня. Зміни пов’язані із введенням у громадському транспорті е-квитка. Проєкт відповідного рішення винесено на громадське обговорення.