У Львові урочисто зустріли літак із Франкфурта

Першим рейсом прилетіло 79 пасажирів.

Сьогодні відбувся перший авіарейс Франкфурт-Львів. Літак урочисто зустріли на львівському летовищі. Регулярний рейс авіакомпанії Lufthansa відбуватиметься у травні тричі на тиждень: у середу, пятницю та неділю. А вже з 1 червня компанія сподівається літати 6 нів на тиждень, крім суботи.

У львівському аеропорту розповіли, що на маршруті літає Bombardier CRJ900. Вартість квитків в обидві сторони від 4420 грн.

“Нашій радості немає меж, адже Франкфуртський аеропорт – один з найбільших хабів Європи та головний хаб Lufthansa: авіакомпанія пропонує пересадки з Франкфурта в багато країн світу, включаючи країни Америки та Азії, Франкфурт – один з головних ділових і фінансових центрів Європи, місце проведення тисяч міжнародних конференцій і десятків виставок світового масштабу, зокрема Франкфуртського автосалону та книжкового ярмарку, які є найбільшими в світі у своїх галузях”, – кажуть у летовищі.

Генеральний директор з продажів Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані прокоментував:

“Після більш ніж 12 років прямого сполучення між Львовом та Мюнхеном, Lufthansa пропонує своїм мандрівникам із західної України ще більше можливостей для подорожей завдяки зручним сполученням у Франкфурті. Разом із Austrian Airlines наразі ми пропонуємо до 7 рейсів на тиждень зі Львова через Відень та Франкфурт із подальшим збільшенням на запланований літній період”.

Додамо, аеропорт Франкфурта-на-Майні є одним з найбільших хабів Європи (у рейтингу європейських аеропортів у 2019 році посів 4 місце за кількістю перевезених пасажирів, що сягнула 70,5 млн. пасажирів за даними Fraport AG).