У Львові відкрили Почесне Консульство Індонезії

Львівська область матиме ще одну дипломатичну установу.

Двадцять перше консульство відкрили на вулиці Коперника,1 у Львові. Це Почесне Консульство Республіки Індонезія.

«Наші країни знаходяться далеко одна від одної на мапі світу, але відкриття Консульства – це ще один крок до розвитку багатовекторної співпраці, зокрема економічної»,-  сказав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Очолить установу Почесний консул Республіки Індонезія у Львові Андрій Іонов. Його уже представив Надзвичайний і Повноважний Посол Індонезії в Україні Юдді Кріснанді. Він із робочим візитом перебуває на Львівщині.

«Ми мали також плідну розмову з головою Львівської ОДА, під час якої обговорювали перспективу співпраці між Індонезією між Україною, зокрема Львівською областю та Львовом, які показують надзвичайно швидкий розвиток, а також потенціал для співпраці в економічній, торговельній, освітній галузях, туризмі та культурі. Сподіваюсь, що Почесне консульство у Львові буде працювати на благо, як Урядів обох країн, так і громадян і представників бізнесу»,- сказав під час промови Юдді Кріснанді.

Додамо, під час цього візиту обговорили також розвиток туризму, в тому числі культурного, між Львовом та Індонезією, а також налагодження та підтримку експорту між країнами і залучення інвестицій.