У Львові відкриють ще один осередок для інклюзивної молоді

У Львові триває ремонт у приміщенні на вул. Миколайчука, 24 під створення осередку для молоді з інвалідністю. Також на етапі формування проєктно-кошторисної документації перебуває відділення підтриманого проживання на вул. Пасічній, 39. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Соціальні послуги денного догляду в осередку проводять такі фахівці, як: інструктор з трудової адаптації, соціальний працівник, соціальний педагог, практичний психолог та соціальні робітники.

В осередках послуги можуть отримувати діти та особи з інвалідністю із затримкою психічного розвитку та/або розумовою відсталістю; генетичними вадами, які супроводжуються порушенням інтелектуального розвитку; розладами спектру аутизму (РСА).

Нагадаємо, що у січні цього року Львівський центр «Джерело», який працює із дітьми та молоддю з особливими потребами, відкрив ще один осередок у Львові – на вулиці Хмельницького, 195. Тут проходять заняття із гончарства та живопису для молоді з особливими потребами. Молоді люди з фізичними та інтелектуальними особливостями розвитку зможуть впродовж дня отримувати соціальні послуги, вести активний спосіб життя у супроводі фахівців.