У Львові відкриють центр вакцинації у Шпиталі Шептицького

Від сьогодні, 24 листопада, у Львові щепитись від COVID-19 можна у ще одній локації. О 15.00 год. розпочне роботу центр вакцинації в Шпиталі ім. Митрополита Андрея Шептицького, що на вулиці Озаркевича, 4.

Про це повідомила Наталія Іванченко, керівниця обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ.  

“Чому там? Є категорія людей, для яких досі вакцинація пов’язана з чимось невідомим та небезпечним. Оскільки лічниця Шептицького – це є заклад, який, як правило, надає не лише лікування тілу, але й дбає про лікування психологічного стану, де є священнослужителі, отці…Як кажуть: там де є віра – там нема страху. З цією метою відкрито центр вакцинації саме там”.

Наразі у шпиталі можна буде щепитись препаратом “Pfizer”, бо вакцина найбільш популярна. Прийти на вакцинацію у лічницю Шептицького може кожен охочий. Водночас, аби уникнути черг, адміністрація закладу просить попередньо реєструватись. 

За минулу добу на Львівщині провакцинувалися від  COVID-19 майже  23 тисячі мешканців (з них 7 626 осіб отримали першу дозу вакцини, 15 255 – другу дозу). В області цього тижня працює  32 центри масової вакцинації