У Львові водій на позашляховику влаштував потрійну ДТП і розтрощив дитячий майданчик

Сьогодні вдень, 24 листопада, на вул. Торф’яній у Львові нетверезий водій розбив три автомобіля і в’їхав у дитячий майданчик. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Момент аварії зафіксували камери спостереження. Водій на позашляховику спочатку вдарив припаркований автомобіль Nissan, тоді вдарив автомобіль BMW, який за інерцією вдарив автомобіль Mazda.

Ці зіткнення не зупинили порушника і він заїхав на дитячий майданчик. Тут він зніс на своєму шляху дитячу гірку, а зупинила його гойдалка.  Один із очевидців події ледь встиг забрати дитину.

Патрульні отримали пояснення від очевидців та встановили водія. Ним виявився 24-річний львів’янин. Він мав ознаки сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Він виявив бажання пройти її в медичному закладі. Однак, приїхавши туди — відмовився.

На порушника винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. Також, склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ст.261 (Адміністративне затримання) КУпАП.

Додамо, що як повідомляє ZAXID.NET посилаючись на джерела у поліції, за кермом Volkswagen Touareg був оперуповноважений Шевченківського райвідділу поліції.