У Львові звільнять поліцейського, який п`яним скоїв ДТП

Після скоєння ДТП поліціянт спробував втекти, але його наздогнало авто і перегородило дорогу. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Львівщини.

Аварія трапилась у середу, 3 лютого, близько 19.00 на вулиці Угорській у Львові. Водій автомобіля «Шкода», 39-річний співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини, не дотримався бокового інтервалу та зіткнувся з автомобілем «Кіа», яким керував 43-річний мешканець Львова. Відомо, що водій «Шкоди» був у стані алкогольного сп’яніння. 

У результаті ніхто не постраждав, але співробітника поліції обіцяють звільнити.

«За фактом вчинення співробітником поліції дорожньо-транспортної пригоди та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння призначено службове розслідування, за результатами якого він буде звільнений з поліції», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський. 

Поліцейські склали на порушника адмінпротоколи про порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння. У поліції проведуть службове розслідування.