У неділю у Львові знову будуть велозмагання і знову перекриття руху

30 вересня – 3 жовтня в Карпатах та Львові відбудеться аматорська шосейна велогонка TOUR de ONUR 2021. «Це твоя дорога!» — гасло, яке цьогоріч вдруге об’єднає сотні гонщиків-любителів зі всієї України та Європи. Велогонка, яка триватиме 4 дні, цього року збере понад 300 спортсменів-аматорів із України, Туреччини, Білорусі та Молдови.

У Львові велогонка відбуватиметься в останній день змагань – 3 жовтня. У цей день з 08:30 до 14:00 год буде повністю перекрито рух проспектом Чорновола (від перехрестя з вулицею Зерновою до кільця на проспекті Чорновола ( Макдональдс ) в обидві сторони).

Нагадаємо, минулої неділі (26 вересня) громадський транспорт Львова і Брюховичів змінив маршрут через чемпіонат України з бігу по шосе на 10 км «Run the World. Львівська десятка», а також велозаїзд на 100 км «Львівська Сотка. Осінь». А двома тижнями раніше (12 вересня ) проїзд центром Львова та Шевченківським районом було перекрито або ускладено через міжнародні змагання з тріатлону Lviv Triathlon Open Cup 2021.