У Палаці Потоцьких презентують “Фронтовий Кобзар”

16 березня.

Наступного тижня у Львові презентують збірку “Фронтовий Кобзар”. Відбудеться це під час вечора читання віршів Шевченка, який відбувається щорічно. Цього року поезію читатимуть зокрема ветерани війни та їх рідні, відомі львів’яни та учні.

“Також, в межах вечора презентують унікальне видання, що нещодавно «побачило» світ – книгу «Фронтовий Кобзар». Автором проєкту є Сергій Пущенко, заслужений діяч мистецтв України й учасник Революції Гідності та війни на Сході. На обкладинці – воїн з українським автоматом на тлі жовто-синього прапора, на розвороті в кінці — Тарас Шевченко в обладунках сучасного воїна на сучасній війні”, – розповіли у пресслужбі Львівської ОДА.

Додамо, Сергій Пущенко розпочав роботу над книгою ще у 2015 році. Зараз це більше 800 сторінок. Тут зображені колажі, які відтворюють нинішній історичний період життя країни, світлини бійців добробатів, воїнів Збройних сил України, фронтових кореспондентів, а також знімки з власної фотоколекції, зроблені під час Революції Гідності та війни на Сході України.