У Винниках конфлікт закінчився ножовим пораненням

Сьогодні, 10 грудня, близько першої години ночі, патрульних викликав батько трьох дітей і повідомив, що дружина, з якою він не живе, систематично вживає алкоголь і за дітьми не дивиться. З його слів, саме в той момент діти потребували допомоги. Чоловік скерував екіпаж на вул. Кільцеву у Винниках. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

«Патрульним відчинила двері 26-річна жінка. Увійшовши в помешкання, патрульні побачили компанію з 5 осіб, які розпивали алкогольні напої і ще 3 осіб в іншій кімнаті, які вживали тютюнові вироби. У вітальні інспектори виявили згадану жінку та трьох малолітніх дітей віком: 4, 7 та 8 років. Поліцейські дали вказівку покинути приміщення стороннім аби дати можливість дітям відпочити», – ідеться у повідомленні.

Патрульні додають, що після того як вони провели бесіду із горе-матір’ю і покинули приміщення, на вулиці вони почули, що неподалік відбувається конфлікт.

«Поліцейські пішли туди і почули жіночий вигук: “Кинь ніж”. Інспектори швидко підбігли і побачили у 34-річного чоловіка ніж в руках. Він не реагував на вказівки. Патрульні вибили ніж з рук та затримали порушника. 35-річного місцевого чоловіка шпиталізували», – додали патрульні.

У Патрульній поліції зазначили, що згадані учасники конфлікту, є тими самими особами, які були в помешканні жінки із дітьми.