В Україні представили мапу подій до Дня Незалежності

На цій карті можна переглянути усі події, які відбудуться у країні до 30-ї річниці незалежності.

Цифрову мапу подій, які відбудуться 24 серпня в Украні, представив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Проєкт охоплює всі області України. Загалом тут представоено орієнтовно 300 заходів у межах святкування та відзначення Незалежності України. На Цифровій мапі кожна область має свою унікальну квітку-символ.

«Для того, щоб структурувати той масштаб заходів, які проводитимуться до 30-річчя Незалежності, МКІП створило Цифрову мапу подій. Адже щоб з кількох сотень заходів, які ми реалізуватимемо з ОДА, обрати собі декілька до вподоби – треба дійсно мати витримку. Саме мапа подій і спрощує цю задачу: збираючи інформацію про кожен з них в одному місці», –  прокоментував Олександр Ткаченко.

Тут також в інтерактивному форматі відображатиметься місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію. Мапа також містить зручний функціонал пошуку за локацією та датою і посилання на соціальні мережі та інші зовнішні ресурси. Користувач матиме змогу переглянути всю інформацію про події в конкретному місці та зможе спланувати відвідування.

Переглянути події до Дня Незалежності України можна за посиланням.