Вартість проїзду у львівському електротранспорті хочуть підвищити

У “Львівелектротрансі” кажуть, що теперішній тариф є збитковим.

Квитки у львівських трамваях та тролейбусах можуть подорожчати вже невдовзі. У ЛКП “Львівелектротранс” кажуть, що від останнього коригування цін значно здорожчали електроенергія та витратні матеріали. А також на підприємстві підняли зарплати працівникам.

Директор “Львівелектротранс” Андрій Свищо наголосив, що зростання ціни є неминучим. Економічно обґрунтованою називають ціну 12 грн 43 коп. 

Як зазвичай вартість квитка у водія коштуватиме дорожче, а придбаного електронним способом квитка – дешевше. І найбільш вигідними залишаться проїзні абонементи.

«Ми на черговому етапі впровадження електронного квитка, проте маємо на меті стимулювати пасажирів користуватись електронними способами оплати за проїзд, зробити оплату доступною і зрозумілою не лише для молоді, але й для людей старшого покоління. Це одна з наших цілей у поточному році. Водій під час руху має бути сконцентрованим на безпеці пасажирів і якості надання послуг, а не шукати решту», – зазначив  Андрій Свищо.

Нагадаємо, Львів очікує на оновлення громадського транспорту. Міністерство інфраструктури оголосило про закупівлю ста нових автобусів та 10 тролейбусів для міста.