Ведучий радіо ПЕРШЕ Станіслав Безушко отримав спортивну нагороду

За програму “Сила Спорту”.

Програму “Сила Спорту” відзначили на Конкурсі Національного Олімпійського Комітету серед спортивних журналістів та фотографів. Її назвали найкращою циклічною спортивною радіопрограмою. Нагороду отримав її ведучий Станіслав Безушко.

“2020 рік був непростим для всіх нас у всіх сферах життя, але ми з оптимізмом дивимося у майбутнє, адже попереду нас чекає велика подія – Олімпійські ігри, які неодмінно стануть світлом в кінці темного тунелю після цього важкого періоду для людства. Віримо, що Олімпійські ігри подарують приємні миті радості та гордості за наших спортсменів і в олімпійському Токіо, і в олімпійському Пекіні”, – наголосив Сергій Бубка.

Додамо, “Сила Спорту” – програма, у якій ми знайомимо слухачів з кращими спортсменами Львівщини, розповідаємо про здобутки наших атлетів, як досвідчених так і молодих, що тільки роблять свої перші кроки на Всеукраїнському рівні; популяризуємо здоровий спосіб життя – тут інформація про те як краще займатись спортом, яким має бути харчування, де є секції у Львові та області для дітей та багато іншого.

Слухайте щопонеділка о 16:10 на радіо ПЕРШЕ.