Від сьогодні у Львові перекрита вул. Степана Бандери

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від сьогодні, 28 вересня, з 08.00 перекритий рух транспорту на ділянці вул. С. Бандери. Зокрема, від вул. Чупринки до вул. Антоновича.

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Роботи на об’єкті поділено на три етапи. Перший етап — від вул. Чупринки до вул. Антоновича, другий — від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, третій — від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької.

На час ремонтних робіт відбудуться зміни в русі громадського транспорту. Оскільки буде перекрито для руху транспорту відрізок від вул. Чупринки до вул. Антоновича, то з 28 вересня трамвай № 1, який курсує від Залізничного вокзалу, поїде по вул. Городоцькій, і кінцева зупинка з вул. Пасічної буде змінена на Погулянку. Так рух трамвая № 7, який курсував від ц. св. Анни до Погулянки, буде тимчасово призупинено.

Натомість автобусні маршрути № 15, 24, 41, 42, 43 поїдуть по вул. Чупринки.

Загалом, відремонтують всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Замостять вулицю бруківкою. Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», — 209 499 990 грн.