Від ускладнень Covid-19 помер екс-начальник міліції Львівщини

У четвер, 28 січня, у віці 58 років помер генерал-лейтенант міліції, екс-начальник міліції Львівщини та екс-заступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василь Пісний. Про це повідомляють колеги Василя Пісного. Відомо, що Василь Пісний тривалий час перебував у важкому стані в лікарні через ускладнення Covid-19.

Короткі факти з біографії Василя Пісного:

  • в 2010 році був обраний депутатом Львівської обласної ради VI скликання (від «Фронту змін»). Керував комісією з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем.
  • у квітні 2013 року — березні 2014-го обіймав посаду першого заступника голови Львівської обласної ради.
  • з 4 березня 2014 по 4 січня 2015 року очолював Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України; призначення супроводжувалось акціями протесту у Львові
  • з 1 вересня 2015 року призначений на посаду заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.
  • 03 червня 2019 року звільнений з посади заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.