Від завтра на львівських вулицях побільшає транспорту

З 1 вересня у Львові збільшать кількість автобусів, тролейбусів та трамваїв.

Це пов’язано із тим, що починається навчальний рік, тож пасажиропотік буде значно більшим, ніж упродовж літа. На міських автобусних маршрутах курсуватиме на 57 одиниць більше, ніж, до прикладу, сьогодні.

А з 6 вересня по 5 транспортних одиниць додадуть на трамвайні і тролейбусні маршрути міста.

«Для більшості маршрутів кількість транспорту зросте на 1-2 одиниці. Аналогічно будуть відкориговані графіки вечірніх і ранкових рейсів. Зокрема, магістральні маршрути їздитимуть орієнтовно до 22.00 год., а маршрути, які їдуть зі спальних районів, – до 21.00 – 21.30 год.Трамваї ж курсуватимуть до 22.00 год., деякі навіть до 23.00 год. – це стосується маршрутів, які їдуть на вокзал, а також сихівського трамвая № 8. Це поетапно з 1 по 6 вересня буде відбуватись збільшення випуску транспорту на маршрути», – розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Львів’янам також нагадують, що з 1 вересня в автобусах міських маршрутів передбачили безкоштовний проїзд для дітей шкільного віку. Але за при умови пред’явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра.