Вікторія Полюга отримала рятівний укол

Маленькій львів’янці зі СМА нарешті зробили укол найдорожчим у світі препаратом Zolgensma.

Нарешті настав той довгоочікуваний момент, до якого ми так довго йшли. Вікторія отримала укол Золгенсма. У нас дивні відчуття, ми досі не віримо. Але у нас з’явилася впевненість в завтрашньому дні. Почався новий етап нашого життя. Ми знаємо,що попереду нас чекає ще багато роботи. Ми готові до цього.

 Дякуємо Вам всім, що допомогли врятувати нашу донечку. Я завжди повторювала,  що лише разом і з вашою підтримкою Вікторія буде здорова, і так воно є! Дива існують, але творять їх люди”. Таке повідомлення з’явилося сьогодні на сторінці  “Врятуємо Вікторію Разом” у Фейсбуці.

У Вікторії Полюги, нагадаємо, діагностували рідкісну недугу: спінально-м’язеву атрофію (СМА). Це важка генетична хвороба, яка вражає один з генів дитини. Зупинити хворобу здатний лише укол  Zolgensma. 

Завдяки небайдужим серцям на цей препарат вдалося назбирати 50 млн. грн. майже за пів року. Завершився збір 4 листопада.

На початку грудня батьки з Вікусею вилетіли до США, але дівчинка підхопила вірус і введення препарату довелось відтермінувати. 

Фото: ФБ-сторінка “Врятуємо Вікторію Разом”