Вибух в будинку на Замарстинівській пошкодив три квартири

У житловому будинку на вулиці Замарстинівській, 28, де у понеділок, 13 грудня, стався вибух газу, проводять обстеження. Електропостачання відновили ще напередодні. Питання з газом буде вирішуватись сьогодні.

«Зараз на місці проводиться обстеження цих помешкань, щоб розуміти, які саме там пошкодження, які протиаварійні заходи негайно треба вживати. Опісля ці питання будуть винесені на міську комісію техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб якнайшвидше приступати до виконання протиаварійних робіт”. Про це розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Через вибух постраждало троє мешканців – перебувають у лікарні. За її словами, вчора була розмова з мешканцями  всіх квартир щодо відселення. 

“Вони наголосили, що не потребують тимчасового іншого житла. Деякі люди пішли на кілька днів до родичів, а інші повернулись до своїх квартир в цьому будинку».

Вибух газу стався 13 грудня ввечері на другому поверсі триповерхового будинку на вул. Замарстинівській, 28. Попередня причина- несправність газової колонки.