Викрали дівчину і вимагали за неї 2 млн. євро. У Львові затримали групу зловмисників

Поліцейські затримали у Львові зловмисників за підозрою у викраденні людини та вимаганні. Дівчина,за звільнення якої викрадачі вимагали 2 млн. євро, ціла та неушкоджена.

Повідомлення про викрадення людини надійшло у поліцію ввечері 14 жовтня. Мешканець Червонограда заявив, що  зловмисники у Львові викрали його 19-річну доньку, утримують її у невідомому місці та вимагають за звільнення 2 млн. євро. Викрадачі також погрожували батькові, що він більше ніколи не побачить свою доньку, якщо не передасть їм вказану суму.

«Оперативники карного розшуку спільно з слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) встановили місце, де зловмисники утримували свою жертву – у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові. Після цього поліцейські звільнили дівчину та затримали викрадачів». Про це повідомив начальник Нацполіції у Львівській області Олександр Шляховський. 

Зі звільненою дівчиною працює психолог. Зловмисниками виявились троє мешканців Червонограда. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.