Взяли під варту. Суд обрав запобіжний захід для водія маршрутки, який збив двох монахинь і втік з місця ДТП

Встановлено, що тіло однієї з потерпілих, 48-річної львів’янки, транспортний засіб протягнув сім кілометрів вулицями міста, – повідомили у поліції Львівської області.

Галицький районний суд виніс водієві приміського автобуса запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб без права внесення застави. Водієві загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

ДТП сталася у Львові 20 листопада, близько 6 години ранку. Як встановили правоохоронці, водій маршрутки № 138, 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, наїхав на двох львів’янок. Вони рухалися  пішохідним переходом. Водій відразу поїхав з місця ДТП.

У результаті наїзду одну жінку (67 років) відкинуло на дорогу. З тілесними ушкодженнями її забрала швидка. Тіло іншої жінки (48 років) знайшли аж на кінцевій зупинці маршрутки – на вулиці Джорджа Вашингтона. Маршрутка протягнула жінку від місця скоєння ДТП, а це 7 кілометрів. 

Загибла жінка – Ольга Дуплеца, черниця згромадження Сестер Францисканок Родини Марії. Моторошного ранку вона йшла на месу до Латинської Катедри.

Читайте також: