Яким буде 2021 рік для тебе: прогноз астролога

2020 рік змусив нас зайняти очікувальну позицію та поставив увесь світ на паузу. Нам вдалось відчути наші бажання і зрозуміти до чого ми дійсно прагнемо. І це напряму пов’язано із астрологічними подіями. Зокрема, у 2020 році відбулося шість затемнень, багато планет було ретроградними. Чого не скажеш про наступний рік. У 2021 році всі події в нашому житті будуть розвиватись із шаленою швидкістю, тому астролог та співзасновниця студії астрології і нумерології Spica.Astrology Ірина Гончарова закликає усіх встигнути застрибнути у цей стрімкий поїзд під назвою 2021 рік.  

2021 рік нас змушує стрибати в поїзд і стрімко-стрімко мчати. Цей рік буде неймовірно швидким, багатим на різні події і у світовому масштабі і на рівні держав. Також він принесе в особисте життя кожної людини багато позитивних змін.

Ірина Гончарова, астролог, співзасновниця студії астрології і нумерології Spica.Astrology

Тому пропонуємо вам знайти свій знак зодіаку та зрозуміти, на яку сферу життя у 2021 році астролог Ірина Гончарова радить вам звернути особливу увагу:

Овни, у вас у наступному році фокус на навчанні. Якщо ви хотіли отримати додаткові знання, підвищити вашу кваліфікацію або розширити світобачення, наступний рік саме для цього. У вас все буде складатися швидше і простіше ніж в інших. Скористайтеся цим!

ТЕЛЬЦІ

Тельці, для вас актуальна як ніколи сфера заробітку. Ви взагалі дуже любите комфорт і гроші, тож використайте усі ресурси, які пропонуватиме вам 2021 рік, для заощаджень і вкладень у себе і свої таланти. Це допоможе у майбутньому монетизувати свої вміння і навички, здобуті у цей період. Також наступний рік покаже вам нові шляхи для додаткового заробітку. 

БЛИЗНЮКИ

Близнюки, для вас буде актуальна тема вас і вашого місця у соціумі. Можливо ви захочете змінити імідж, можливо переоціните себе, свої якості і цінності. Для вас це рік, який надасть можливості вийти повністю оновленими і трансформувати себе. Ваш головний козир у цьому році – знання та досвід. Саме це дозволить вам прожити рік без зайвої метушні та серйозних переживань.

РАКИ

Раки, для вас найкраще буде зайнятися самопізнанням та навчанням, почати вивчення ізотеричної та духовної літератури. Цей рік вам допоможе поглибитись в себе та в результаті зрозуміти і почути себе. У вас буде багато справ, але ви швидко з ними впораєтесь. Зірки застерігають вас відмовитись від надмірної емоційності та нестриманості.

ЛЕВИ

Леви, для вас цей рік буде неймовірно швидким і вимагатиме такої ж швидкості у прийнятті рішень. У цьому році вам важливо поставити цілі на все ваше життя. Чого ви бажаєте, куди ви хочете рухатись, зібрати навколо себе однодумців. У вас є всі шанси на просування кар’єрними сходами та зміну оточення, але лише за умови активного “включення” у процес вже в січні. Не лінуйтесь і не зволікайте, і зірки будуть на вашому боці.

ДІВИ

Діви, для вас це рік кар’єри. Зробіть максимум, що від вас залежить, вкладайте всі зусилля у професійний розвиток. Рік буде багатим на свіжі ідеї і починання. Вдалий час у фінансовому плані. Змініть тактику та глобальніше обдумайте свій шлях.

ТЕРЕЗИ

Терези, для вас цей рік знань, але важливо, щоб вони були якісними. Якщо ви планували отримати другу вищу освіту або поглибитися у практики, які трансформують ваше розуміння світу або сприятимуть вашому духовному росту, наступний рік буде вдалим для цього. Станьте одночасно і спостерігачем і учасником. Це дозволить не допустити помилок, які дорого вам обійдуться. Працюйте над своєю репутацією і очікуйте на підвищення.

СКОРПІОНИ

Скорпіони, для вас це рік глибинної трансформації. Ви відчуєте глибоке бажання змінити себе, змінити сприйняття світу. Вкладаючи сили і ресурси в себе у цьому році, результати побачите вже через рік у подвійному розмірі. Головне для вас у цьому році – втримати баланс між роботою та особистим життям та вберегти себе від емоційної перенапруги.

СТРІЛЬЦІ

Стрільці, на вас очікує найкращий рік для партнерства. Якщо ви не маєте партнера – це найкращий рік, для того, щоб його зустріти. Йдеться як про професійну сферу, так і про особисте життя. У вас можлива навіть зміна статусу. Якщо ви займаєтесь бізнесом – шукайте собі бізнес-партнерів і розвивайте свій бізнес через партнерство. Головний фокус для вас – саме партнерство і все, що з цим пов’язано. 

КОЗЕРОГИ

Козероги, для вас цей рік буде сприятливим для того, щоб змінити свій спосіб життя. Якщо ви хотіли почати жити здорово, сісти на якусь дієту чи зайнятися своїм тілом – в наступному році саме час це зробити. Якщо ви працюєте в сфері послуг, 2021 рік сприятиме розширенню вашої сфери діяльності та бази клієнтів. Подумайте над тим, як презентувати свій бренд якомога вигідніше. Зірки радять вам в першу чергу боротися зі своїми слабкостями, а не з конкурентами, самовдосконалюватись, а не зрівнювати себе з кимось.

ВОДОЛІЇ

Водолії, у вас починається нове життя, нова ера. Цілий рік і в усьому ви будете на першому місці. Цей рік саме для того, щоб сміливо реалізовувати проекти, бажання, все про що ви колись мріяли. Приділіть час плануванню та підготовці, а вже потім реалізації задуманого. Об’єднуйте навколо себе однодумців, будьте по-справжньому щедрі та щирі, і все вийде!

РИБИ

Риби, для вас це найкращий рік для створення сім’ї та купівлі нерухомості. У 2021 році всі обставини сприятимуть збільшенню ваших заощаджень, які потім ви зможете витратити на купівлю житла або іншої нерухомості. Вашим головним принципом у наступному році має бути відсутність поспіху та глибока оцінка ситуації.    

Дар’я Кучер