З понеділка у Львові оброблятимуть парки від кліщів

Почнуть із Шевченківського району.

Наступного тижня у львівських парках проведуть обробку від кліщів. Про це пише Твоє Місто.

За словами диретор ОКП ЛОР «Профілактична дезінфекція» Романа Добуша, саме зараз деталі узгоджують із містом. Планують розпочати з понеділка із Шевченківського району. Однак все залежить від погоди.

“Але головною передумовою є хороша погода. На вулиці для цього має бути сухо, без дощів. І температура повітря має бути від +10С”, – пояснив Роман Добуш.

Він також розповів, що обробку робитимуть акарицидним препаратом «Ципертрин», який сертифікований в Україні і не несе небезпеки для людей. Хоча від прогулянок в парках у дні обробки все ж рекомендує утриматись.

Графік обробки парків у Львові:

В понеділок, 17 травня, планують обробити такі відпочинкові зони: парк «Кортумова гора», «700-річчя Львова», «Замарстинівський», парк ім. Івана Франка, парк «Під Голоском».

У вівторок, 18 травня, оброблятимуть: парк «Високий замок», Снопківський парк, парк «Залізна вода», Архангела Михаїла на вулиці Стрийській, парк «Знесіння».

У середу, 19 травня, на черзі: зелена зона «Майорівка», лісопарк «Погулянка», парк «Личаківський», у тому числі пагорб Слави, Стрийський парк, Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

У четвер, 20 травня, акарицидна обробка відбудеться у відпочинковій зоні «Піскові озера», «Горіховий гай», парк «Скнилівський», Левандівський парк, Бондарівка, зелена зона на вул. Роксоляни, парк «Кольонія».

У п’ятницю, 21 травня, – парк ім. Івана Виговського, зелена зона «Левандівське озеро», лісопарк «Білогорща».

Читайте також: