Затвердили схему об’їзду моста на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк

Схеми різні для легкових та вантажних автівок.

Служба автомобільних доріг опублікувала затверджену схему об’їзду проблемної ділянки на автодорозі Львів-Луцьк. Тут 3 травня обвалився міст через річку Західний Буг.

Легкові авто, загальна маса яких менше 5 тонн:

по Т-14-10 Броди – Червоноград від Радехова до Червонограда, далі по Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква до міста Великі Мости, по О160601 Рава-Руська-Гайок до селища Добротвір та до села Гайок та у зворотному напрямку.

Вантажівки, загальна маса яких більше 5 тонн:

М-06 Київ-Чоп по ділянці Малі Підліски-Буськ, Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни по ділянці Буськ – Лопатин, Т-14-10 Броди – Червоноград по ділянці Лопатин-Радехів та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, міст у Кам’янка-Бузькому районі поблизу села Гайок був в аварійному стані. Напередодні мешканці повідомляли про його критичний стан.

Згодом у Службі автомобільних доріг розповіли, що міст побудували у 1961 році, і з того часу його жодного разу не ремонтували капітально. Про стан його було відомо, і вже найближчими місяцями підрядники мали б приступити до роботи. Однак не встигли.

Тим часом експерти висловили думку, що обвал моста спричинии фури, яким уло заборонено їздити цієї дорогою. Водночас водії, які користувалися цієї дорогою, кажуть, що жодних заборонних знаків біля моста не було.