Поліція затримала двох наркокур’єрів у Львові завдяки телеграм-чату

Завдяки анонімним повідомленням небайдужих львів’ян у Telegram-чаті поліцейські викрили двох «закладчиків». Як повідомили у поліції, у неділю, 20 вересня, затримали чоловіка та жінку, які займалися розповсюдженням наркотиків у Львові. У Залізничному районі міста виявили 21-річного мешканця Пустомитівського району Львівщини, а у Личаківському районі – 20-річну мешканку Київщини.

Попередньо поліцейські встановили, що зловмисники отримували наркотичні засоби, фасували їх і, використовуючи мережу Інтернет, робили «закладки» на території Львова.
За цими фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За злочин їм загрожує штраф або виправні роботи, арешт чи обмеження волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

До слова, викрити зловмисників вдалося завдяки співпраці мешканців із поліцією. Спільноту DrugHuntersLviv у месенджері Telegram створили для протидії наркоторгівлі.