Завтра громадський транспорт Львова змінить маршрут

Завтра, 20 жовтня, трамваї № 4 курсуватимуть за маршрутом:  «вул. Вернадського – вул. Підвальна – Підзамче – вул. Миколайчука» та у зворотному напрямі.

У Львівській міській раді кажуть: «Зміни в курсування четвертого трамвайного маршруту внесено для покращення транспортного сполучення для мешканців району вул. Миколайчука».

Від завтра, у зв’язку з закриттям на ремонт перехрестя вул. Городоцька – вул. С. Бандери, робота міських автобусних маршрутів № 10, 45, 27, 21, 14 буде підсилена додатковими транспортними одиницями.

У зв’язку реконструкцією тролейбусної лінії на ділянці від вул. Городоцької до вул. Виговського, за тимчасовою схемою відновлює роботу тролейбусний маршрут №29. Він курсуватимуть:  Аеропорт – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – Привокзальний ринок – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – Аеропорт». Відповідно, маршрут зі сполученням Аеропорт – вул. Захисників України курсувати не буде.

У зв’язку з наступним етапом реконструкції тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Володимира Великого завтра також відбудуться зміни у русі кількох тролейбусних маршрутів.

Маршрут № 22 курсуватиме: Автовокзал – вул. Володимира Великого – вул. Кульпарківська – Університет – вул. Городоцька – ст. Скнилів – вул. Ряшівська – вул. Виговського – вул. Наукова – Автовокзал.

Маршрут № 23 — вул. Хуторівка – вул. Ш. Руставелі.

Маршрут № 23А не курсуватиме упродовж двох тижнів.

У мерії зазначають: «Тролейбуси № 22 та № 29 курсуватимуть за вказаними маршрутами до відкриття для проїзду перехресть вулиць Антоновича та Героїв УПА з вулицею С. Бандери».

Фото: Volodya Karaim