Завтра на Сокальщині ховатимуть загиблого курсанта Віталія Вільхового

Завтра, 30 вересня, о 12:00 у с. Волиця Сокальського району ховатимуть  курсанта з Львівщини Віталія Вільхового. Хлопець загинув у авіакатастрофі військового літака АН-26 під Чугуєвом на Харківщині.

Сьогодні ж, 29 вересня, із загиблим прощаються у Харкові. Як повідомили у Сокальській райдержадміністрації тіло у с. Волиця привезуть теж сьогодні приблизно з 13:00 до 16:00.

Наразі серед усіх 26 загиблих вдалося ідентифікувати тіло лише Віталія, оскільки інші військові сильно обгоріли і їхні тіла мають пройти ДНК-експертизу.

Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року в місті Соснівка Сокальського району. У 2017 році закінчив військовий ліцей Героїв Крут у Львові. Під час навчання був заступником командира взводу. Після цього вступив у харківський університет Повітряних сил.

У авіакатастрофі загинув ще один уродженець Львівщини – 22-річний Ростислав Булій, родом із села Торчиновичі Старосамбірського району.

Нагадаємо, 25 вересня  біля Чугуєва Харківської області за два кілометри від військового аеродрому впав літак Повітряних сил Ан-26. На борту було 27 осіб – військові льотчики та курсанти університету Повітряних сил імені Кожедуби. Вижив лише один курсант, зараз він перебуває у лікарні.