У Львові стартує опалювальний сезон

З 11 жовтня у Львові розпочнеться опалювальний сезон. Тепло подадуть до усіх категорій споживачів – школи, садочки, лікарні і населення. 

Про це розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

“З п’ятниці на суботу буде похолодання, прогнозують мінус 1 градус, і така температура буде продовж вихідних. Тому тепло будемо подавати до усіх будинків”.

За словами Ірини Маруняк, до подачі тепла  готові всі будинки. Субота, 8 жовтня, буде робочий день для управляючих компаній, щоб перевірити будинки і підготувати їх до отримання тепла.

«З 11 жовтня розпочинаємо запуск і поступово подаватимемо тепло у будинки, є логістика як все відбуватиметься. На кінець дня понеділка матимемо цифри, які будинки вже з теплом. Хочемо, щоб до вівторка усі буди з теплом. Та, можливо, цей процес триватиме до середи», – додала заступниця міського голови Львова.

Нагадаємо, 30 вересня Кабінет міністрів, НАК “Нафтогаз України” та Конгрес місцевих і регіональних влад при Президентові України підписали меморандум про взаєморозуміння. У ньому передбачено, що під час опалювального сезону 2021-2022 років тарифи та тепло і гарячу воду для населення не зростатимуть. Мер Львова Андрій Садовий також запевнив, що ціни на опалення у місті цьогоріч змінювати не будуть.  

Читайте також:

Тарифи на тепло і гарячу воду до кінця зими “заморозили”

Кабінет міністрів, НАК “Нафтогаз України” та Конгрес місцевих і регіональних влад при Президентові України підписали меморандум про взаєморозуміння. У ньому передбачено, що під час опалювального сезону 2021-2022 років тарифи та тепло і гарячу воду для населення не зростатимуть.