Які зміни нас чекають у 2021 році: що пророкують зірки?

Зірки кажуть, що у 2021 році ми повинні зробити максимум і докласти максимум зусиль, щоб побачити результати роботи вже у 2022 році. Тобто наступний рік можна вважати роком вкладень у різні сфери нашого життя. Також, перші пів року, через сонячне затемнення у поєднанні з південним вузлом та Меркурієм у знаку Стрільця, ми будемо дещо стримані у поїздках закордон і подорожах. Але так буде недовго, продовжує астрологиня,  співзасновниця студії астрології і нумерології Spica.Astrology  Ірина Гончарова.

Ще пів року ми будемо трошечки стримані в поїздках закордон, а Меркурій у такому розташуванні свідчить про те, що для того, щоб поїхати закордон, потрібно буде мати додаткові документи, додаткові дозволи. Але вже під кінець 2021 року ситуація стабілізується і ми знову повернемося до активного життя, поїздок закордон та подорожей.

Ірина Гончарова , астрологиня, співзасновниця  студії астрології і нумерології Spica.Astrology 

Також 21 грудня відбулася грандіозна планетарна подія – Юпітер поєднався зі Сатурном у знаку Водолія. Таке трапляється раз на 20 років і провокує неабиякі зміни. Тому, у наступному році, як ніколи будуть актуальні теми свободи, зміни укладу нашого життя, створення нових об’єднань. Також будуть виникати нові професії, зокрема у сфері IT технологій. Відбуватиметься масове заглиблення в онлайн сферу, каже астрологиня  Ірина Гончарова.

Ера водолія підказує нам, що ми будемо розвиватись у сфері онлайн і говорить про те, що у нас буде з’являтися багато нових об’єднань. Якщо раніше ми діяли за принципом «я сам зможу», у цьому році досягати успіхів ми зможемо лише разом з однодумцями. Тому, якщо у вас є сформульовані бажання та цілі, для їх реалізації потрібно створити правильне соціальне оточення навколо себе. Тільки у тому оточенні, з яким у вас співпадають цілі та плани, ви можете реалізувати себе і свій потенціал якнайкраще.

Ірина Гончарова , астрологиня, співзасновниця  студії астрології і нумерології Spica.Astrology 

2020 рік змусив нас зайняти очікувальну позицію та поставив увесь світ на паузу. Нам вдалось відчути наші бажання і зрозуміти до чого ми дійсно прагнемо. В 2021 році всі події в нашому житті будуть розвиватись із шаленою швидкістю, тому важливо встигнути застрибнути у цей стрімкий поїзд під назвою 2021 рік. Але важливо: залишити багаж з усім поганим та негативним у минулому році і відкритися змінам у наступному. 

Детальний астрологічний прогноз для кожного знаку зодіаку ви можете прочитати у попередній статті.

Дар’я Кучер