Львівщина, попри картин, успішно провела пробне ЗНО

Львівщина успішно провела пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Незважаючи на червону зону у регіоні, пробне тестування провели як було і заплановано – 10 квітня. Явка становила 96,5% учасників. Про це Радіо ПЕРШЕ розповіла очільниця Львівського регіонального пункту оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

 «На Львівщині найбільше охочих писати пробне ЗНО – з англійської мови. На другому місці – математика, на третьому – українська мова і література».

Водночас додамо, що в особистих кабінетах учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання розміщенні тестові зошити з усіх предметів.

 «Сьогодні, 14 квітня, останній день, коли ще відкритий сервіс подання результатів із тестових зошитів».

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1‒12 балів, 100‒200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Нагадаємо, що основна сесія ЗНО триватиме з 21 травня до 15 червня. Результати ЗНО з усіх предметів оприлюднять до 30 червня.

Читайте також:

Новації ЗНО-2021: до чого готуватися випускникам?

Український центр оцінювання якості освіти підготував для випускників 2021 року новації, які стосуються проведення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації. Про деталі Радіо ПЕРШЕ розпитало