У Домажирі поселились нові ведмежата

Ведмежий притулок поблизу Львова має поповнення.

Одразу трьох ведмедиків сюди привезли з контактного зоопарку Ясногородської страусиної ферми на Київщині.

“Ведмежата служили як атракція, відвідувачі контактували з ними, робили спільні фотографії. То ж вони з малечку перебували в умовах не притаманних для виду бурого ведмедя”, – розповіли у притулку “Домажир”.

Спочатку, завдяки зоозахисникам, ведмежата були переселені на тимчасове перебування у Центр реабілітації «Біла Скеля». А згодом привезли на Львівщину.

Додамо, новим мешканцям притулку всього по 6 місяців. Та вони не єдині маленьку мешканці “Домажиру”. Радіо ПЕРШЕ вже писало про те, що до раніше врятованих ведмедів доєдналася справжня родина клишоногих: мама, тато і 5-місячне ведмежа. Тож зараз у притулку мешкає вже 28 бурих.

Ведмежий притулок «Домажир» — це центр порятунку та реабілітації бурих ведмедів в Україні. Його створили за підтримки Міжнародного благодійного фонду «FOUR PAWS». Реабілітаційний центр для клишоногих розташований у селі Жорниська, що неподалік від Львова.

Фото ілюстративне.

Читайте також:

“Високий Замок – Домажир”: на Львівщині представили новий туристичний маршрут

У Львові офіційно презентували туристичний велошлях від Високого Замку до ведмежого притулку “Домажир”. Його протяжність – 26 км. Маршрут вже запланували ознакувати в рамках Програми